WIE BEN IK?

Hi, mijn naam is Liane Strijder, ik ben geboren op 31-10-1971 (“51 and still fabulous!) en moeder van een dochter van 25 jaar!

Helaas ben ik afgekeurd. Mijn laatste werkgever was de Kennemer Golfclub in Zandvoort. Door een beknelde zenuw, nu bijna10 jaar geleden, is mijn leven 180 graden gedraaid. Van iemand die, onder andere vijf dagen in de week in de sportschool te vinden was, naar iemand die bedlegerig is geworden. Dat houdt in dat ik zo goed als 24/7 liggend door breng en toch kan ik zeggen dat ik het geluk weer heb gevonden! Hier zal je meer over lezen in één van mijn Blogs.

Voor de afleiding ben ik intuïtief creatief bezig en lees ik graag spirituele boeken. Mijn interesse in spiritualiteit is ook groot en ik volg daarom ook de In Spirit School!

Voor de vollemaankalender leg ik elke maand orakelkaarten van één van mijn vele kaartendecks en schrijf daar een artikel over; zie de link op de homepagina!

Heb je vragen en of opmerkingen, stuur dan gerust een bericht naar: info@lianes.nl of waarschijnlijk kan je onder een Blog een reactie plaatsen.

Liefs Liane