Op deze site wil ik je een stukje van mijn leven laten zien, waarin mijn weg terug naar geluk centraal staat! Met het schrijven van blogs en het laten zien van mijn schilderkunsten tezamen met mijn ervaring op het gebied van spiritualiteit hoop ik te kunnen motiveren om ook jouw weg naar geluk terug te vinden of te bevestigen dat je het geluk gevonden hebt! Maarja wat is geluk? Geluk kan op diverse manieren worden ervaren en is afhankelijk hoe het beleeft en gevoeld wordt. Hoe ik mijn geluk ervaar, kan je in mijn eerste blogs lezen! Dit eerste blog zal ik waarschijnlijk een aantal keer aanpassen of het zal uit meerdere delen gaan bestaan, afhankelijk van de fase waarin ik op dat moment zit uh in mijn situatie lig! Grotendeels van de dag en ook de nacht breng ik liggend door, maar toch kan ik zeggen dat ik gelukkig ben! Hoe dat kan en hoe dat is gekomen, wil ik op deze site laten zien. 

Bij “wie ben ik” zal ik o.a. in het kort mijn gezondheidssituatie uitleggen, zodat het beter te begrijpen zal zijn. Bij “blogs” zal je diverse onderwerpen tegenkomen waarover ik wil gaan schrijven, zoals mijn weg terug naar geluk en mijn interesse in de maanfases!

Bij “fluidart” kan je lezen hoe ik deze abstracte kunstvorm beoefen en ik zal het ook laten zien in een video (hopelijk lukt het mij om een link naar mijn afspeellijst te plaatsen), maar ook door foto’s te plaatsen van objecten die tegelijk te koop zijn voor een vriendelijk prijsje! Acrylverf gieten, Alcohol Inkt en Encaustic zullen de abstracte kunstvormen zijn wat ik zal laten zien.

Alles op de site zal niet gelijk gevuld zijn, daar zit veel schrijfwerk in. Ik vind het heerljjk om te schrijven, maar wil niet onder druk even snel iets schrijven. Ik wil er de tijd voor nemen, gelukkig schrijf ik wel makkelijk als ik eenmaal schrijf! Deze tekst kwam ook ineens op! Ik vraag nog iets geduld voor het afmaken van deze website, al ben je denk ik nooit 100% klaar met je website….

Liefs LianeS