VOLLE MAAN KALENDER

Mijn introductie bij de Volle Maan Kalender:

“Liane is heldervoelend en helderwetend. Kaarten zijn haar hele leven al belangrijk voor haar geweest en ze bezit zo’n 100 decks. Ze voelt dat haar leven weer begint te leven en dat haar leven weer kwaliteit krijgt, ondanks haar chronische pijn en beperking. Haar mindset, kaarten en fluidart hebben daar mede voor gezorgd. Via haar social media kanalen brengt ze haar weg #terugnaargeluk in woord en beeld.

Voor VolleMaanKalender.nl zal ik mij focussen op een maandelijkse orakel/kaartlezingen.”

Hieronder vind je de links naar mijn geschreven artikelen! Vanaf oktober 2021 geef ik elke maand doeen reading met mijn orakelkaarten. De ene keer doe ik een algemene kaartlegging met één tot maximaal drie kaarten, de andere keer doe ik bepaalde kaartlegging en kan ik meer dan drie kaarten gebruiken. Aan de hand van de kaarten maak ik gebruik van mijn heldervoelend en helderwetendheid. Op deze manier verschijnt er elke maand een artikel/blog voor de Volle Maan Kalender. Met veel plezier schrijf ik deze artikelen en plaats ik deze met trots op mijn website. De kaartlegging zal je misschien niet elke keer aanspreken, maar onthoud je zal het niet voor niks lezen 😉 Als de kaartlegging niet voor jou bedoeld was, had je het namelijk ook niet gelezen! Het Universum werkt mooi op deze manier……

Mijn artikelen/blogs voor www.vollemaankalender.nl zijn:

https://www.vollemaankalender.nl/how-to-je-eigen-jaarlegging-2022-kalender-maken/